Psychodynamische therapie Elisabeth van der Vliet

Psychodynamische therapie

Wil je dingen in je leven anders aanpakken, maar weet je zelf niet (meer) hoe?

Levenslust en levenskracht zijn ver te zoeken…

Steeds mislukken dezelfde soort dingen in je leven

Je voelt onrust in jezelf die je niet altijd kunt plaatsen

Je voelt je afgeremd

Het frustreert en maakt machteloos

Het voelt alsof je het contact met jezelf en je levenslust kwijt bent

Het is tijd om het anders te doen, maar hoe….?

 De onzichtbare oorzaak zichtbaar maken,
zodat je weer levenskrachtig bent en jezelf kunt zijn
door middel van Psychodynamische Therapie

Goed dat je hulp zoekt wanneer er iets is wat je zelf niet veranderd krijgt. Vaak gaat het om een verlangen wat belemmerd wordt en de struggles die daarin alle aandacht, tijd en energie opslurpen. Het lukt niet en dat demotiveert, dat voelt zwaar en kan je in het duister doen tasten. Jouw levenslust en levenskracht liggen ergens ver op de achtergrond.

 

Wanneer je vastloopt kun je verschillende dingen ervaren zoals bijvoorbeeld:

  • Onrust voelen
  • Vage lichamelijke klachten hebben (rugpijn, zere schouders, verkramping in de spieren, etc.)
  • Negatief denken over anderen, jezelf, situaties
  • Het gevoel geleefd te worden
  • Weten dat er meer in je zit wat er niet uitkomt
  • Nachtmerries hebben
  • Lusteloos en vermoeid zijn
  • Jezelf een beetje kwijt zijn

Samen kunnen we hiermee aan de slag gaan.

Op een fijne plek in hartje Leusden.

Het is haast cliché om te benoemen, maar alles wat je nodig hebt zit al in je. Dat gaat hoofdzakelijk om levenskracht die eigenlijk door niets of niemand belemmert kan worden, wanneer je hier bewust van bent en jezelf bewust toegang geeft. Door onze onwetenheid hierover en maar steeds geconfronteerd worden met dat wat niet werkt, zijn we geneigd in deze (negatieve) spiraal te blijven.

Deze negatieve spiraal wordt gevormd door de onbewuste belemmeringen, die de filters vormen waardoor de levenskracht in ons tegenhouden wordt. Deze belemmeringen zijn op te heffen met psychodynamische therapie.

Zelf vind ik het fijn om direct met het onderbewuste te werken, omdat zich daar jouw levenskracht bevindt. Jouw Zelf, die leeft op de levenskracht, die weet de antwoorden op waar je hoofd op stuk loopt en waardoor je de regie niet te pakken krijgt.

Door de aandacht te richten op je Zelf, los je niet alleen belemmeringen op, maar komt er ook ruimte voor de levenskracht en van hieruit het leven dat je wilt tot realiteit te maken.

Daarvoor gebruik ik o.a. technieken als opstellingen, NLP en ook hypnose en regressie. De laatste twee hebben een zweverig imago, maar in werkelijkheid valt het reuze mee, het zijn mijn favorieten 😇 In regressie en hypnose ga je in een fijne ontspanning, daar help ik je bij en je blijft gewoon aanwezig en in charge. Wat er in je brein gebeurt is dat je hersengolven verlagen, zodat je onderbewuste wat meer naar de voorgrond komt.

Even een ander level opzoeken om tot oplossingen en andere mogelijkheden te komen. In plaats van dat het spannend blijft, lucht het enorm op!

Jouw wil en verlangen het beter voor jezelf te maken en mijn kennis als psychodynamisch therapeut en mijn doortastende karakter, zal een gouden combinatie zijn om te slagen.

Ik ontvang je graag voor psychodynamische therapie in Leusden op een mooie fijne plek!

Tarief

Het tarief voor een losse sessie is € 95,- per uur (btw vrijgesteld).

Een sessie duurt 1 – 1,5 uur. 

Wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je in aanmerking komen voor vergoeding van de sessies. Check jouw zorgverzekeringspolis of een therapeut aangesloten bij de VBAG voor jou (deels) vergoed wordt. LET OP: Dit is tot 31 december 2023

Locatie en gegevens

Psychodynamische therapie in Leusden

Elisabeth van der Vliet

Liesbeth van Arendonk – van der Vliet | Psychodynamisch Therapeut

Straall-Jouw plek

Hamersveldseweg 86

3833 GT Leusden

liesbeth@elisabethvandervliet.com

0651620779

KVK 81687168

BTW NL003596445B95
 

Openingstijden

Dinsdag 10.00 – 18.00 uur

Woensdag 10.00 – 18.00 uur

Donderdag 10.00 – 18.00 uur

Zelf een afspraak inplannen?

Klik hier.

Klachtenbehandeling

Heb je een klacht over de sessies die je bij mij volgt?

Als therapeut doe ik mijn best om jou verder te helpen en bij jou aan te sluiten. Mocht je het idee hebben dat dit niet zo is, maak dit bespreekbaar met mij. Als je het lastig vindt om dit te zeggen, dan mag je dit ook schrijven in een mail naar liesbeth@elisabethvandervliet.com

Komen we er samen niet uit dan verwijs ik je door naar de onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir via email (bemiddeling@quasir.nl t.a.v. coördinator klachtenbemiddeling) of per telefoon 06 4844 5538.

Ook kun je alle informatie en de te nemen stappen vinden op: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Waarneming

Mocht ik door welke reden dan ook mijn werk niet kunnen voortzetten als therapeut, dan zal Claudia Vinkenborg van Praktijk – JEI zorgen voor de waarneming. Dat houdt in dat ze jou zal informeren over de mogelijkheden van de voortzetting van de therapeutische sessies bij haar of eventueel doorverwijzen naar een andere (Psychodynamisch) therapeut.

Voorwaarden en documenten